Over ons

Bij DA Drogist Mensink vind je de beste natuurlijke producten op het gebied van gezondheid en verzorging. Het deskundige personeel helpt je graag verder.

Al 90 jaar een begrip

DA Drogist Mensink is al 90 jaar een begrip in Hengelo. De eigenaar van de winkel is drogist en gezondheidsadviseur John Mensink: “De drogisterij was van mijn vader en ik heb de zaak van hem overgenomen. Naast mijn opleiding tot drogist heb ik opleidingen gevolgd in natuurgeneeskunde.” In de winkel staat een deskundig en gespecialiseerd team van ervaren verkoopmedewerkers, een assistent drogist en een assistent apotheker en drogist.

Een gespecialiseerd team

John: “Ons personeel is goed opgeleid en geeft deskundig advies. Persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij kennen onze producten en zorgen ervoor dat de klant altijd passend advies krijgt. We zijn met name gespecialiseerd in natuurgeneesmiddelen en bieden een breed assortiment aan natuurlijke artikelen op het gebied van gezondheid en zelfzorg.”

Een uniek assortiment

John: “Wij verkopen een breed en uniek assortiment. Zo verkopen wij onze eigen merken voedingssupplementen en werken wij met merken die niet verkrijgbaar zijn bij filialen van landelijke ketens. Ook bieden wij een ruime keuze aan mooie merken op het gebied van cosmetica, parfumerie en huidverzorging. Denk aan merken als Annemarie Börlind, Grahams, John van G en Louis Widmer.”

Bijzondere initiatieven

Ook op social media is DA Drogist Mensink actief. Op onze Facebookpagina delen wij regelmatig informatie over onze artikelen en speciale tips, aanbiedingen en winacties voor onze klanten. Daarnaast organiseren wij samen met ondernemers in Hengelo eens per jaar een grote braderie.